Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şehzadeler Adayı Ömer Faruk Çelik’ten Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyaret

31 Mart yerel seçimleri kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şehzadeler Adayı Ömer Faruk Çelik, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık’ı ziyaret ederek Cumhur İttifakı için destek istedi.

Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği ziyaretinde Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanvekili Mustafa Zeybek ve parti yöneticileri eşlik etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in Cumhur İttifakı adayı olarak gösterilmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Manisa’yı  Mesir’i Tanıtma  ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, “Bizleri ziyaret ettiğiniz için ekibimiz adına size çok teşekkür ediyoruz. Manisa’da Yeni kurulan bir ilçede 5 yıl içerisinde çok ciddi çalışmalar yaptığınızı görüyoruz.Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti olarak Cumhur ittifakı adayı gösterildiniz. Bu bizi gerçekten memnun etti. Sizin de dediğiniz gibi siyasi kimliğiniz ve belediye başkanlığınız haricinde bizim sizinle abi kardeş hukukumuz mevcut. Çıkmış olduğunuz bu yolda Rabbimden başarılar diliyorum” diye konuştu.