Başkan Ergün’den Mesir Derneği’ne Ziyaret

Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu.
Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret etti. Başkan Ergün, ziyarette Dernek Başkanı Ufuk Tanık’a porselen vazo hediye etti. Başkan Ergün’e ziyaretinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, belediye meclis üyeleri eşlik etti.  Ziyarette yaklaşan 31 Mart seçimleri ve Nisan ayında yapılacak olan Uluslararası Manisa Mesir Festivali’ne yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.